در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

چند روز پیش با موتور داشتم راه خودمو می رفتم که یک ماشین از پشت سر و از بغل زد بهم. راننده ماشین اومد منو با ماشین خودش برد اورژانس و اونجا بعد از بررسی فهمید که اگه با آمبولانس میاوردم هزینه بیمارستانم رایگان میشد به همین خاطر منو دوباره به صحنه تصادف برگردوند و بهم گفت به آمبولانس بگو که خودت خوردی زمین. من چون گواهینامه نداشتم و تجربه تصادف نداشتم و از این موضوعات سر در نمی آوردم به اورژانس "گفتم خودم زمین خوردم" که به پلیس زنگ نزنن و بخاطر نداشتن گواهینامه موتورمو به پارکینگ ببرن. الان فهمیدم چه کلاهی به سرم رفته و هیچ ردی از اون راننده ی نامرد ندارم که بکشونمش به دادگاه و حق خودمو ازش بگیرم. چند روز پیش شکایت کردم ولی نمیدونم به جایی میرسم یا نه؛ مامور کلانتری گفت باید کفش آهنی پات کنی. استخون ترقوه ام شکسته. به نظر شما میتونم دیه رو از صندوق خسارت های بدنی بگیرم یا نه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی برای شما جناب حامی

اگه بتونید کروکی حادثه رو از افسر راهور بگیرید و گزارش اورژانس و نامه پزشکی قانونی رو ضمیمه اون کنید  میتونید از صندوق تامین خسارت بشید . البته یه توصیه هم براتون دارم که دراین جانمیشه بعلت خارج بودن از حوصله عزیزان نمیشه عنوان کنم . اگت تماس گرفتید در خدمتتون هستم