در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید خواستم بدونم پرونده من الان تو بیمه ست برای گرفتن نصف دیه چیکار باید بکنم؟

سوال بعد پانزده صدم دیه کامله چقدر میشود؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ... در خصوص چگونگی دریافت 50 درصد دیه، شما میتوانید با مراجعه به شرکت بیمه و ارائه درخواست کتبی علی الحساب دیه براساس نظریه بدوی پزشکی قانونی قبل از قطعیت رای، حداقل تا 50 درصد دیه تقریبی را از بیمه گر دریافت کنید و الباقی را پس از قطعیت...

اما در خصوص سوال دوم لطفا در طرح سوال دیگری متن دقیق نظرپزشکی قانونی را مبنی بر درصدی از دیه کامل عضو مربوطه یا درصدی از دیه کامل انسان را بنویسید تا راهننمائی دقیقی انجام گیرد.