در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام در خصوص لزوم درج عنوان شغل در لیست بیمه برای کارگاههای زیر 50 نفر و پیمانهایی که مشمول طرح طبقه بندی مشاغل نمی باشند اگر عنوان غیر کارگر ساده باشد مثلا حسابدار اما حقوق مبنا حداقل حقوق یعنی کارگر ساده باشد چه حکمی دارد؟آیا کارگر بعدا میتواند از کارفرما شکایت نماید؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
صرف نظر از اینکه کارگاه مشمول طرح طبقه بندی مشاغل باشد یا خیر ، بایستی عناوین شغلی کارکنان در لیست بیمه درج شود. در صورتی که کارگاه دارای طرح طبقه بندی مشاغل نیست ، می توانید با کلیه کارکنان قرارداد با مبلغ حداقل حقوق داشته باشید و مشکلی وجود نخواهد داشت.