در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا یک شرکت فنی مهندسی دانش بنیان با 4 سال سابقه تاسیس که زیر 10 نفر پرسنل دارد میتواند متقاضی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل باشد؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، شروع کار از کجاست؟ و چگونه پرسنل میتوانند مدیران را متقاعد به اجرای طرح کنند؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای واحدهایبیش از50 کارگراجباری است،اما اجرای داوطلبانه مغایرتی نخواهدداشت.