در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

پدر من نکهبان بود تو یه پروژه واحد عمرانی، ما بخاطر مستمری بازنشستگیمون که لبست بیمه رو یکی از شعبه ها تغییر داده بود وحقوق روحداقل کرده بود به اداره کل نامه اعتراضی نوشتیم که اونا میگن میاییم برابازرسی حقوق سایر نگبهانان و ضمنا شرکت یه پروژه عمرانی هست

حال سوالمو اینه که ایا میتونن از واحد های عمرانی بازرسی بکنند؟

دوم اینکه درصورت بازرسی میتونن بگن که مثلا فلان نفر کجاست ؟

سوم اینکه ایا تو این جور موارد میتونن حقوق سایر نگهبانان رو ببینن

ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
باسلام

باتوجه به شکایت انجام شده میتونند بازرس بفرستند و فرقی نمیکنه عمرانی یا غیر عمرانی باشد

درصورتی که مغایرتی در لیست بیمه ها باشد مجاز هستند همه لیست و نفرات رو چک کنند و حتی حقوق دریافتی رو