در سوابق بیمه توسط
با احترام

اینجانب یک سال پیش در یک کارگاه عمرانی پنج ماه مشغول به کار بودم حقوقی که برام پرداخت نمودند بین 800/000 الی 900/000 تومان بوده است در حالی که در سوابق بیمه ایم در اینترنت نگاه کردم بین 1/200/000 الی 1/300/000 تومان درج شده آیا احتمالش هست که حقوقم را کم داده و بنده را سر کیسه کرده باشند. آیا می توانم شکایت کنم و به حقوقم برسم.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

آیا قرارداد داشته اید و یا توافق کرده بودید برای پرداخت حقوق و مزایا به میزان 800000 تومان ؟؟

شاید کارفرما به اشتباه مبالغ پرداختی بیمه را واریز نموده باشد.