در بیمه بیکاری توسط
نپرداختن بیمه بیکاری به دلیل پروژه بودن کارگاه باتوجه به حادثه دیدن کارگرحین کاردرسن ۵۷سالگی که بایدازعصا برای راه رفتن استفاده کند
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر درحین کار حادثه دیده باشید نیازی به استفاده از بیمه بیکاری نمیباشد وشما میتوانید از مرخصی استعلاجی استفاده کنید اما در پروژه ها اگر اتمام پروژه نباشد شما میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید لیکن چون که زمان شروع وپایان پروژه ها مشخص میباشد بیمه بیکاری در پایان کار تعلق نمیگیرد