در بیمه بیکاری توسط
بنده مدت 900روزدرفولادسفیددشت جوشکاربودم و95/4/15اخراج وبه اداره -کارمراجعه کردم.ونامه استلام وضعیت رابه تامین -اجتماعی بردم ودرجواب نوع فعالیت راپروژه وتاریخ قرادادکارفرما رابه اداره -کارفرستادن ودرجواب گفتن به خاطر پروژه بودن بیمه -بیکاری تعلق نمی گیرد.ودلیل اش بخاطر حقوق های بالای که درپروژه ها به نیرو میدن.؟!!حقوق مان راطبق قانون اداره کار میدن.ولی اضافه کاری که از جون وجسم خود مایه میگذاریم حقوقم به ماهیانه 1500000تومان میرسه وحق بیمه حداقل وحتی بیمه- بیکاری هم ازکارفرما می گیرن.ولی موقعه پس دادن.هزاران ماده وتبصره میگن.
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

مشمولان قانون بیمه بیکاری چه کسانی هستند

بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری، بیمه شده ای است که بدون میل و اراده بیکار شود و آماده به کار باشدبر اساس این قانون بیمه شدگانی که به علت تغییرات ساختار اقتصادی کارگاه مربوط، به تشخیص وزارتخانه ذی ربط و تایید شورای عالی کار، بیکار موقت شناخته شوند و بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیر مترقبه مانند سیل، زلزله، جنگ و آتش سوزی بیکار می شوند نیز می توانند از مقررات این قانون استفاده کنند.

غیر ارادی بودن بیکاری، ملاک اصلی برقراری حمایت های قانونی برای بیمه شدگان بیکار استبنابراین کارگری که به میل خود، کار خود را ترک می کند، نمی تواند از این حمایت ها برخوردار شود.

تشخیص ارادی و غیر ارادی بودی بیکاری بیمه شدگان بر عهده کمیته ای متشکل از نمایندگان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی است و شعب تامین اجتماعی بر اساس معرفی ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در خصوص برقراری مقرری بیمه بیکاری برای بیمه شدگان اقدام می کنند.