در بیمه بیکاری توسط
خودم شخصا 5بار این سوال وروی سایت هم اکنون 4 نفرهم مشابه سوال من را پرسیدن ولی یه متن کلی ازپیش تعین شده را روی پاسخ می زارید که ربطی به سوال وشرایط بیمه -بیکاری وغیره نداره واصل سوال اینه به زبان فارسی وساده چرا به علت پروژه بودن نوع فعالیت حق بیمه-بیکاری را میگیرن ولی به واجد والشرایطین بخاطر کلمه صیونیستی پروژه بیمه -بیکاری نمی دن...اگر میخواهید بازم ما راخر تصور کنید ولی متن مشمولین بیمه -بیکاری را روی سایت نزارید وسابقه سایت را خراب نکنید.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با توجه به قوانین موجود در صورتی که پروژه به اتمام برسد و یا قرارداد کارگر تمام شده و یا فصل انجام کار به پایان رسیده باشد ، امکان برقراری بیمه بیکاری وجود نخواهد داشت

باید توجه داشت به همان قانونی که بیمه بیکاری می توان دریافت نمود با همان قانون در برخی موارد امکان دریافت وجود ندارد