در بیمه بیکاری توسط
من حدود شش ساله تو یک شرکتی مشغولم که بیمه هم مرتب برام رد میشده . از مهر سال گذشته من تو یکی از پروژه های شرکت مستقر شدم که از نظر بیمه کاملا مستقل از شرکت اصلیه . بیمه من همچنان از همون شرکت اول رد می شد. تا امسال که قرار شد بیمه من از پروژه رد بشه . آخر هفته پیش بازرس اومد و لیست افراد پروژه رو گرفت و من هم امضا کردم. اما متاسفانه الان موردی پیش اومده که نمیتونم دیگه با مجموعه همکاری کنم . از شرکت خواستم که منو تو لیست بیمه ی شرکت اول همچنان رد کنند که مشکلی برای استفاده از بیمه بیکاری نداشته باشم اما مدیر مالیمون که مسئول این کارن میگن دیگه نمیشه کاری کرد لیست رفته و خودتم امضا کردی. مبخام بدونم میشه کاری کرد؟ راه حلی داره؟
1 پاسخ
توسط
بیمه بیکاری در صورت اخراج معنی پیدا می کند نه در صورت ترک کار بیمه شده. در هر صورت اگر مجموعه کارگاهها متعلق به یک شرکت باشد مشکلی در برقراری بیمه بیکاری ندارید.