در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید
بنده در یک شرکت پیمانکاری بیش از دو سال است که مشغول به کار هستم و در این مدت علی رغم اینکه محل کارم دفتر مرکزی است، اما بیمه من از کارگاه پروژه رد شده است. همچنین در این مدت قراردادهای موقت و چهار ماهه بسته شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید:

  • اول- در صورت اعلام عدم نیاز از سوی شرکت ایا با توجه به اینکه بیمه کارگاهی و قراردادها موقت بوده اند ایا بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟
  • دوم-در صورتی که تاخیر در پرداخت حقوق داشته باشند چه راه حل دیگری به جز استعفا وجود دارد که بیمه بیکاری تعلق بگید؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

اول- در صورتیکه قراردادتان تمام شده باشد ، بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرد .

ب- باید اخراج شوید یعنی نامه عدم نیاز به شما بدهند .

با تشکر