در بیمه بیکاری توسط
با سلام

من جمعا در کل 11 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. 5 سال است که در یک سرکت پیمانکاری مشغول به کار هستم و در این مدت در 3 پروژه متعدد جابجا شده و بیمه برای من رد شده است. از روز اشتغال هم قرارداد کتبی نداشتم.

سوال اول: آیا در صورت اخراج به دلیل عدم نیاز بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد یا نه؟

سوال دوم: الان لیست آخرین ماه بیمه پرداخت شده پروژه دارای تاخیر است و پرداخت نشده است. لذا دفترچه های تامین اجتماعی هم به همین دلیل تمدید اعبار نشده است. حال با این شرایط برای گرفتن بیمه بیکاری چه کار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (2,240 امتیاز)
با درود

طبق این شرایطی که فرمودید ، بله بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد