در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
خواستم ماده قانوني اين را بدانم كه گواهي پزشك جهت استفاده كارگر از 3 روز استراحت ، كجا مطرح شده و آيا اين 3 روز ازمرخصي استحقاقي سالانه وي كسر ميگردد با 3 روز مرخصي استعلاجي سواي استحقاقي ميباشد(ايت 3 روز استعلاجي دركدام ماده قانوني مطرح شده كه كارفرما انراپرداخت نمايد)
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
«مرخصی استحقاقی» مربوط به قانون کار است و بر اساس قانون کار، مدت آن برای شخصی که یکسال کامل کار کرده باشد با احتساب چهار جمعه یک ماه است. در مورد «مرخصی استعلاجی» باید گفت که در تامین اجتماعی هیچ‌گونه محدودیت زمانی ندارد، مگر آن‌ که فرد از کارافتاده شود. ضمنا پرداخت حقوق مرخصی استعلاجی منوط به تایید سازمان تامین اجتماعی و پرداخت حقوق این مدت نیز با این سازمان است.
مریم زنده دل