در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.سال ۸۲ تا ۸۴ و سال ۸۹. مجموعا ۴ سال یک نفر رو به عنوان شاگرد و یا وردست در مغازه تعمیر لوازم خانگی خودم مشغول به کار کردم و حقوق اون رو هفتگی پرداخت میکردم.الان بعد از گذشت حدود ۱۴ سال رفت اداره کار و در خصوص سابقه بیمه شکایت کرد و موفق شد بنده رو به پرداخت حق بیمه ۴ سالش محکوم کنه.مشکل اینجاست که برای ۴ سال ۲۷ میلیون باید من به بیمه تامین اجتماعی پرداخت کنم.راهی هست که به کمک من بیاد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

دوست عزیز پرونده ای که مطرح نموده اید نیاز به مطالعه و خواندن آرا و مدارک منرج در پرونده دارد اما اطلاعات کلی زیر ممکن است برای شما مفید باشد:

1- آرای هیئت حل اختلاف تا سه ماه در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است.

2- در صورتیکه رای قطعی شده باشد و اجراییه صادر و به قسمت اجرائیات سازمان تامین اجتماعی وصول شده باشد و رای مبنی بر میزان بدهی صادر و قطعی شده باشد تنها می توانید تقاضای تقسیط آن را بنمایید.