در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارگرم بابت حق بیمه پرداخت نشده شکایت کرده و در مدت مورد ادعا نزدیک دو سال بازرس بیمه حضورشان را تأیید نکرده آیا میتوانم ادعای عدم همکاری و رابطه کاری کنم و پرونده مختومه بشه؟
1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)
باسلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار که اعلام می دارد ـ ارايه دلايل و مدارك دال بر وجود رابطه كار فيمابين طرفين و ميزان مزد و مزاياي بالاتر از حداقل قانوني و ميزان سابقه كار در كارگاه به عهده كارگر و ارايه دلايل و مدارك بر تأديه حقوق مذكور و يا عدم شمول مقررات قانون كار به رابطه طرفين به عهده كارفرماست.

لذا با توجه به ماده فوق اگر دلایل اثباتی نداشته باشد شما میتوانید رد ادعای کارکرد خواهان باتوجه به ماده فوق و گزارشی بازرسی تامین اجتماعی دال بر عدم کارکرد وی را خواستار شوید