در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده در شرکتی 18 ماه مشفول به کار بودم که 1 سال اول من را بیمه نکردند ، میخواستم ببینم با این شرایط اگه جریمه بشن به من هم مبلغی تعلق میگیرد یا خیر ؟

همچنین حقوق بنده 700 هزار تومان بود اما در لیست بیمه حقوق پایه 1،170،000 بود ، ایا میتوان در این مورد شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خیر کارفرما موظف است طبق ماده ۳۹تامین اجتماعی هر ماه حق بیمه سهم خود وکارگر را به تامین اجتماعی بپردازد اگر اسناد ومدارکی دارید که اثبات کند حقوق دریافتی باحق بیمه همخوانی ندارد میتوان شکایت نمود