در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
مابا وجود اینکه بیمه هستیم کمتر از قانون کار حقوق میگیریم تو لیست بیمه حقوقمونو با مزایاش 1071000تومان هست که با کسر بیمه سهم کارگر 990000تومان میشه ولی این مبلغو پرداخت نمیکنن بهمون متاهل هم هستم و دوسال سابقه کار دارم میخوام بدونم مقرری بیمه بیکاریم دقیقا چقده و چند ماه هستش و کسیم تحت تکلفم نیست ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس جدول تا24ماه متاهلین 12ماه واز25ماه تا120ماه سابقه 18ماه می توانندازمقرری استفاده نمایندوباتوضیحات به نظرمی رسدمقرری شماحداقل حقوق باشد.