در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با توجه به اینکه به میزان سه سال از فعالیت کارگاه می گذرد و کارفرما تازه اقدام به اخذ کد کارگاهی و بیمه نمودن کارکنان خود نموده میزان جریمه دوران عدم ارسال لیست چگونه محاسبه می شود
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اولا تا عدم اطلاع تامین اجتماعی نسبت به اشتغال پرسنل و مدت آن هیچگونه جریمه ای شامل حال کارفرما نمیگردداما اگر بازرسی صورت پذیرد و سوابق کارکنان در لیست بازرسی به تاریخ شروع کار اعلام شود مدت عدم بیمه به میزان 30درصد حق بیمه ای محاسبه میگردد که مزد به کارمند پرداخت شده باشد اما اگر سوابق بیمه نشدن از طریق ارای اداره کار توسط تامین اجتماعی محاسبه شود جرایم به ان نیز تعلق و دوبرابر 30درصد بعنوان بیمه هرماه محاسبه و ازکارفرما اخذ خواهد شد