در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ما برای 6 ماه برای کارکنان مون بیمه رد نکردیم ، الان میخوایم تازه کد کارگاهی بگیریم و میخوایم بدونیم  برای اینکه برای این 6 ماهه گذشته کارکنانمون رو چه جوری باید بیمه کنیم و چه میزان جریمه باید پرداخت کنیم و این جریمه چجوری حساب میشه؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

تنها راه حلی که به نظر من میرسه اینه که شما باید برای اخذ کد کارگاهی اقدام کنید برای اخذ کد کارگاهی درخواست بازرس کنید بازرس میفرستند برای بررسی دفتر و کارکنان انموقع که داره امار نفرات رو رد میکنه شروع کار شرکت و پرسنل رو تاریخ واقعی بگید بازرس گزارش میکنه و برای شما بدهی و جریمه صادر میشه.

به احتمال زیاد حق بیمه بر اساس 30% دوبرابر آخرین حقوق دریافتی پرسنل محاسبه می شود که معمولا شرکتها همون حداقل حقوق کارگری تو لیست بیمه ارائه میکنند.که حق بیمه آن حدود 600 هزار تومن برای هرنفر در ماه میشه.که حدود 70 هزارتومن آن رو خود کارمند باید پرداخت کنه.