در جریمه و بدهی بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

من ۴ سال در شرکتی کار می کنم که در این چند سال حدود یک سال و نیم به صورت سهوی برای من بیمه رد نشده است، اکنون تنها راه دریافت سابقه بیمه برای آن یک سال و نیم، فقط شکایت از کارفرماست و مبلغی که باید بپردازد چقدر است!
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
واریز حق بیمه از طریق اجرای آرا قطعی صادره از مراجع حل اختلاف اداره کار بستگی به میزان حقوق پایه احراز شده در دادنامه دارد.که با محاسبه جرایم وارده به نرخ سال اجرای حکم، محاسبه وتادیه خواهدشد.