در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام،احتراماً بنده از سال 1375 در حدود 7 سال در شرکتی کار کردم و حق و حقوقم را گرفته و به میل خود ترک کار کردم. متاسفانه در این مدت بیمه تامین اجتماعی مرا اعمال نکردند.

فعلاً نیز هیچ مدرکی جهت ارائه ندارم.در این مورد پس از گفتگو با مسئولین شرکت نهایتاً راضی شدند که به شرط عدم حسابرسی توسط بیمه و پرداخت کلیه حق بیمه ، جرائم و هزینه های احتمالی دیگر توسط خودم، در این مورد با من همکاری کنند.و هیچ راهکار عملی ارائه نکردند.

الان نمی دانم چگونه و از کجا شروع کنم که به این حق خود برسم و اصلاً مبلغ حق بیمه چگونه محاسبه خواهد شد. سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

همراه عزیز سایت بیدبرگ

گفتنی است شما برای ثبات ادعای خود مبنی بر 7 سال سابقه باید مدارک محکمه پسند از قبیل قرارداد و فیش حقوقی و مدارک واریز به حساب ارائه دهید. چراکه یکی از نمایندگان سازمان تامین اجتماعی در هیئت تشخیص حضور خواهد یافت و صحت و سقم خواسته شمارا بررسی خواهد کرد.

همچنین میزان جریمه عدم پرداخت بیمه معوقه و اصل حق بیمه توسط سازمان تامین اجتماعی محاسبه خواهد شد. که قطعا عدد کوچکی برای هفت سال نخواهد بود.

مریم زنده دل