در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

براي بنده حدود 1.5 سال بيمه در كارگاهي كه كار مي كردم رد نشده است و قبل و بعد از اين تاريخ هايي كه خلاء وجود دارد در همان كارگاه سابقه بيمه دارم، در حال حاضر آن كارگاه جمع شده است و به صاحب كارگاه نيز دسترسي ندارم! چگونه مي توانم اون 1.5 سال رو پر كنم؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید در سازمان تامین اجتماعی چیزی بعنوان خرید یا فروش بیمه وحق بیمه وجود ندارد.

و تنها حالت ممکن این است که از کارفرمای مورد اشاره شکایت کنید و بتوانید اثبات کنید که ایام مورد نظر را کارکرد داشته اید. که آن هم در صورت تعطیلی کارگاه یا انحلال آن با مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد. اما متاسفانه باید عرض کنم که راهکار قانونی دیگری برای رد کردن بیمه ایام گذشته وجود ندارد.

با سپاس از همراهی شما