در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام بنده بابت پرداخت نشدن حق بیمه ام از کارفرمام شکایت کردم و اداره کار رای صادر کردن و طی نامه ای به سازمان تامین اجتماعی رجوع کردم که درآن نامه نوشته که نسبت به ایام حق بیمه اقدام انجام دهند

میخواستم بپرسم چقد زمان میبرد تا سابقه من رد شود؟

در صورتی که اداره کار به من گفتن سریع کارم انجام میشود ولی سازمان میگوید چند ماه طول میکشد ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در تامین اجتماعی پروسه زمانی بیشتری طول میکشد که سابقه شما قطعی شود گاها با وجود رای اداره کار، تامین اجتماعی هم ادعای اسناد ومدارک که دال بر کارگرد شما میباشد را از شما میخواهد اما چنانچه بخواهد روال عادی را طی کند حداقل بیش از سه ماه طول میکشد