در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده هر ماه دارم سررسید قبض حق بیمه رو پرداخت میکنم و هیچ گونه بدهی در هر یک از قبض ها نمیبینم.

الان بیمه پیام میفرسته که بدهی دارید رفتم پیگیری کردم بستانکاری 350 تومن دارم و بدهی 465 تومن.

جالب اینجاست که الان پرونده های زمین زراعی رو بردن شعبه دیگه یعنی انتقال دادن و این بار شعبه جدید میگه بدهی شما 1میلیون 400 هزار تومنه. و متاسفانه متصدی حاظر نیست برام توضیح بده بابت چی بدهکاری دارم.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هر دو فیش را به اداره کل تامین اجتماعی استان ارائه دهید . مطمئن باشید مشکل حل می گردد .

با تشکر