در سازمان تامین اجتماعی توسط (140 امتیاز)
اینجانب بازنشسته مستمری بگیر هستم ومیخواهم شعبه خود را عوض کنم ودر شعبه دیگر پرونده را انتقال دهم ای امکان دارد    چون شعبه خیلی رعایت حال انسان و یا معلول را نمیکند با اینکه میدانم شعبات دیگر هم فرقی ندارند   متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

خوب البته شما حق دارین و میخواهین رفتار مناسبی با شما بکنند، ولی باید به عرض شما برسونم که قسمت مستمری واقعا یکی از قسمت های سخت هستش ، با توجه به اینکه به خیلی از افراد باید چند مرتبه موارد رو گفت ،معمولا ازدواج ها و طلاق های صوری خیلی زیاد داریم که می خوان استفاده کنند و ...

البته شما که زیاد تو شعبه کاری ندارین ، هر 6 ماه یکبار کنترل شناسنامه ها هستش و بیشتر کارتون با کانون بازنشسته ها ، اگر مشکلی حاد پیش اومد با ریاست شعبه درمیون بگذارید

یه خاطره ای یادم افتاد بد نیست که خدمتتون بگم: یکی از مستمری بگیران برای فرزندش گواهی کسر اقساط گرفته بود، فرزند قسط های وام رو پرداخت نمی کرد و از حقوق مستمری پدر کسر شده بود، حالا مستمری بگیرمون اونده بود به ما می گفت چرا از من کسر می کنین ، مگه شما دین و ایمون ندارین که از پول من ورمی دارین

همکارای ما هم هی توضیح می دادن که خودت گواهی رو درخواست کردی

باتشکر