در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام، شرکت ما داراری ساختمان دفتر مرکزی و 4 تعمیرگاه و یک کارخانه است که بخاطر محلهای جغرافیایی مختلف ، لیست بیمه پرسنل دفتر مرکزی در شعبه 25 تهران و لیست بیمه پرسنل کارخانه در شعبه شهر ری و پرسنل تعمیرات در شعبه 13 شهر ری رد میگردد.

حال اگر محل کار پرسنلی تغییر کند مثلا از دفترمرکزی به کارخانه منتقل شود، مراحل تغییر شعبه بیمه محل کار چگونه خواهد بود؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

فقط کافیه شما اون پرسنل رو در باجه نامنویسی شعبه جدید وارد لیست کارگاهتون کنید.