در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
جهت کارگاه تولیدی یک شرکت کد کارگاه دریافت و لیست پرسنل به سازمان تامین اجتماعی ارسال می گردد.

چنانچه جهت دفتر مرکزی بخواهیم کد کارگاه دریافت کنیم آیا می بایست یک کد جدید بگیریم یعنی دفتر مرکزی و کارگاه تولیدی با اینکه هر دو برای یک شرکت هستند اما باید به صورت جداگانه کد گرفت یا کد کارگاه و دفتر باید یکی باشد؟

 ( مثل شرکتهای پیمانکاری که یک کد کارگاه دارد و برای هر پیمان یک ردیف پیمان می گیرند)
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بهترین حالت اینه که برای هردوتا یک کد کارگاهی بگیرید و همه قراردادهارو با همون کد کارگاهی ردیف پیمان بگیرید.

ولی معمولا بیمه قبول نمیکند بدلایل بازرسی و محل فعالیت و....

حالت بهتر بعدی اینه برای دفتر مرکزی هم کد کارگاهی بگیرید ولی از بیمه نامه تجمیع قراردادها رو بگیرید که تمام قراردادهارو تو کدکارگاهی کارخانه ردیف پیمان بگیرید و دفاترتون هم تو کارخانه باشه برای حسابرسی بیمه و .... اینطوری برای گرفتن مفاصا حساب کمتر به مشکل میخورید

اگر دفاترتون تو دفتر مرکزی باشه و ردیف پیماناتون تو کارخانه انوقت برای هر مفاصا حساب بیمه باید نامه عدم بدهی از دفتر مرکزی بگیرید بعلاوه تعهدات حسابرسی و ...

اگرم که دفاترتون دفتر مرکزی باشه و ردیف پیماناتون دفتر مرکزی اونوقت دیگ مشکلاتتون بیشتر از تمام حالتهای بالاست.