در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام.خسته نباشید.من کارمند یک شرکت خصوصی هستم.سایت بیمه آخرین بیمه من رو شعبه شمیران زده و شرکت فعلی و شعبه بیمه شرکت مهرآباد جنوبی هستش.واسه انتقال پرونده چکار باید بکنم.اصلا لازم هست اینکارو انجام بدم.
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اول باید بزارید در شرکت جدید برای شما بیمه رد شود بعد برای انتقال پرونده باید به  شعبه ای که بیمه براتون رد شده مراجعه کنید و فرم جمع آوری سوابق رو پرکنید.

در صورای که پراکندگی شعبه هایی که سابق دارید زیاده بهتره سوابق رو جمع آوری کنید تا موقع بازنشستگی به مشکل بر نخورید