در سازمان تامین اجتماعی توسط
بادرود فراوان  _
اینجانب شهریارخوش صفت به شمار بیمه ********** به دلیل خدمت در شهرستانها و شرکتهای مختلف وبعداز حدود سی وپنج سال خدمت حالیه قصد بازنشستگی یا بازخریدی سنوات بیمه ای خودرا دارم .

  لذا باتوجه به شعب مختلف خدمات رسانی سازمان محترم بیمه تامین اجتماعی از پرونده خود هیچ اطلاعی ندارم ونمیدانم به کجا مراجعه نمایم .

 ازطرفی به آخرین شرکت ساختمانی که کارفرمای من بود نیز دسترسی ندارم . لذا استدعا دارم بنده را راهنمایی نمایید.  باسپاس فراوان
                                                                                                                      شهریار خوش صفت

شماره ملی : **********
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

شما به آخرین شعبه بیمه پردازی مراجعه و فرم جمع آوری سابقه را تکمیل نمایید

با تکمیل فرم کلیه سوابق شما جمع آوری و شعبه ای که پرونده در ان موجود است آن را به شعبه مقصد ارسال خواهد نمود