در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
طبق رای اداره کار کارفرما موظف به پرداخت بیمه از 92/8/1 لغایت 95/12/30 ماهیانه 15 روز طبق ماده 148 گردیده اند. ایشان در سال 1396 پس از شکایت بمنظور پرداخت حداقل جریمه بیمه، برای من شروع به پرداخت بیمه کرده اند، تیر و مرداد 15 روز و شهریور و مهر 2 روز بیمه پرداخت کرده اند. لازم به ذکر است که من در سال 96 اصلا در این کارگاه کار نکرده ام.
اکنون کارفرما چقدر برای عدم پرداخت بیمه در طی این چند سال جریمه میشوند؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس ماده 183 قانونکار،کارفر مایانی که برخلاف مفاد148 ق .ک ازبیمه نمودن کارگران خود داری نمایند علاوه برتادیه کلیه حقوق متعلق (سهم کارفرما )باتوجه به شرایط جرم به جریمه نقدی معادل دوتاده برابرحق بیمه مربوطه محکوم خواهندشد.