در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب
در مورخ 88/04 اقدام به اخذ رای ماده 148 از اداره ی کار شده ام. ولی امسال نسبت به اجرای آن اقدام و تامین اجتماعی پس از دریافت مبلغ بیمه و امضای فرم شماره ی 2 توسط کارفرما و امضای کاربرگ که تمامی این سوابق نزد خودم محفوظ میباشد، نسبت به ایجاد سابقه در سیستم اقدام نمود.

سپس درخواست بازنشستگی نموده و اداره تامین اجتماعی سوابق را از سیستم به بهانه ی عدم اخذ مجوز از اداره ی مرکزی تهران حذف نموده است. و از انجایی که در دستورالعمل های داخلی تامین اجتماعی هر گاه اجرای رای منجر به ایجاد تعهدات بلند مدت سازمان گردد اخذ مجوز لازم است.

حال تامین اجتماعی فرم ادعای سابقه را جهت امضا پیشنهاد نموده است که اینجانب از پذیرش آن امتناع ورزیده و به اطلاع آنها رسانیده ام که این رای با توحه به اعلام احرای احکام دادگستری اجرایی شده و چرا این حکم در اداره تامین اجتماعی اجرایی نمی شود؟!

با توجه به توضیحات بالا به نظر کارشناسان شما، راه حل این موضوع چگونه خواهد بود. و مقام رسیدگی یه این موضوع در اداره کل تهران کدام قسمت یا واحد خواهد بود.

توضیح این نکته ضروریست که اینجانب فعلا بیمه ی مشاغل آزاد را واریز می نمایم و از تاریخ واریز فیش رای ماده 148 توسط کارفرما 17 آبان 1396 مشمول بازنشستگی می باشم.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

با ارایه مستندات و مدارک و تنطیم لایه و دادخواست برعلیه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری این خواسته شما محقق خواهد گردید متاسفانه تامین اجتماعی در جهت ایجاد تعهدات بلند مدت اینگونه رفتارهارا درپیش میگیرد تا تعهدات بلند مدت با تاخیر صورت پذیرد پیشنهاد میگردد بدون فوت وقت دادخواست خود را به دیوان عدالت اداری تنظیم و ارایه نماسیید وقطعا رای بنفع شما با توجه به موارد توضیح داده شده توسط شما صادر خواهد گردید