در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارفرما نسب به پرداخت حق بیمه اینجانب طبق رأی صادره از طرف اداره کار اقدام نمی نماید حدودا" ده ماه از صدور رأی مذکور سپری شده ولی  حق بیمه اینجانب را در وجه سازمان تأمین اجتماعی پرداخت ننموده و سابقه بیمه ام تکمیل نشده و به همین دلیل نتوانستم از بیمه بیکاری هم استفاده نمایم ، مسئولین محترم تأمین اجتماعی هم چندین بار حضوری و تلفنی با کارفرما صحبت نموده اند ولی حاضر به پرداخت نیست . لطفا راهنمایی فرمائید .

                                                                                                               با سپاس

                                                                                                                محمدیان
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام شما با توجه به رای شورای کار می تونید در دادگاه کیفری از کارفرما شکایت نمایید تا بر اساس قانون کیفری این حق را دریافت کنید