در سوابق بیمه توسط
با سلام . بنده حدود 5 سال در کارگاهی که زیر 5 نفر پرسنل داشت کارکردم از سال 84-89 اما سابقه بیمه رد نشده و اون کارگاه هم هیچ کد کارگاهی یا پرونده ای در تامین اجتماعی نداره و من فقط یه گواهی اشتغال از کارگاه دارم . لطفا من رو جهت پیگیری سوابق بیمه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با داشتن مدارکی (مانند: فیش حقوقی ، قراردادکار ، برگه مرخصی ، گواهی اشتغال و .... ) دال بر کار در آن کارگاه به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بازرسی و بررسی دهید در صورتی که اثبات شود شما در آن کارگاه کار می کردید سوابق بیمه پس از پرداخت جریمه بیمه و حق بیمه تعیین شده توسط تامین اجتماعی توسط کارفرما برای شما منظور می شود