در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام .

فرزند شهيدي هستم 47 ساله و با پرداخت 22 سال سابقه پرداخت حق بيمه اجباري .

با توجه به مصوبه مجلس در خصوص اعطاي سنوات ارفاقي به فرزندان شهدا،  تامين اجتماعي به دليل مشخص نبودن محل تامين بار مالي اين مصوبه از اجراي قانون سرپيچي ميكنه .

سوال : آيا با پرداخت يكجا حق بيمه 8 سال سنوات ارفاقي درنظر گرفته شده توسط خودم مي توانم با دريافت 30 روز حقوق در ماه بازنشسته بشوم .
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

وفق ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه فرزندان شهداء تا سقف 8 سال می توانند از سنوات ارفاقی بهره مند گردند ولی با توجه به گفته خودتان هنوز خیلی از مواد برنامه ششم به علت بار ملی عملیاتی نگردیده است و امکان خرید یکجا هم برای شما وجود ندارد و اصلا مقرون به صرفه نمیباشد  زیرا چون شما 96 ماه زودتر بازنشسته میشوید که به سازمان حق بیمه پرداخت نمی کنید و 96 ماه زودتر مستمری دریافت می کنید و این دو مبلغ باید به سازمان پرداخت شود که حداقل بالغ بر 150 میلیون تومان خواهد شد. بهتر است صبر کنید تا انشااله ماده مذکور اجرایی گردد.