در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
26سال و 5ماه سابقه  دارم از 22سالگي تا بحال پيگر بازنشستگي  هستم . تا به كي بايد صبر كنيم لطفا پس از مرگمان اين قانون را اجرا نكنيد چون مديون ما هستيد

چرا اينقدر همسر و فرزندان شهدا را به خاطر اجراي قانوني كه توسط مجلس تصويب شده سر ميگردانيد . به خدا  ،خدارا خوش نميآيد . بعداز مرگ سهراب نوشدارو به چه درد مي خورد
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

سنوات ارفاق برای فرزندان شهدا ۸ سال میباشد لیکن با توجه به بار مالی ناشی از اجرای طرح که شامل بازنشستگی پیش موعد و عدم واریز حق بیمه و همچنین پرداخت مستمری تا سقف ۳۰ سال سابقه باید توسط دولت تامین گردد که متاسفانه اجرای هر قانون که بار مالی برای دولت ایجاد نماید در ماده ۷ برنامه ششم توسعه ممنوع شده است.