در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام . لطفا راهنمایی فرمایین . آقایی در سال 96 در سن 43 سالگی دارای 16 سال حق بیمه است . اگر در سال 1398  با 18 سال حق بیمه در سن 45 سالگی بخواهد از کارش بیرون رود و اصلا هیچ کار دیگری نکند حتی در هیچ ارگان و سازمانی :

  1. چگونه میتواند برای بازنشستگی اقدام کند  ؟
  2.  آیا اول باید بازخرید نماید ؟
  3. در صورت بازخریدی پاداشها و سنوات و تعداد مرخصی هایش چگونه محاسبه میشود ؟
  4. اگر موارد قبلی امکان نداشته باشد بایستی  هفت سال باقیمانده تا 25 سالگی را خودش بریزد آیا از نظر قانون اشکال ندارد تا که بعدا  با 25 روز حقوق بازنشسته شود ؟
  5.  اگر موارد قبلی امکانپذیر نباشد و وی در سال 1398 اصلا دیگر سرکار نرود (ایشان هیچ مشکل بیماری ندارد )  باید تا رسیدن به سن 30 ساله بیمه یعنی سال 1410 صبر کند و در اون زمان به وی بر مبنای دو سال آخرش 18 روز حقوق میدهنند ؟!!!!؟؟؟

با تشکر و سپاس فراوان . خیلی ممنونم

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط بازنشستگی برای مردان سن 50 وسابقه 30 میباشد کمتر از سابقه 30 سال امکان بازنشسگی با هر سنی محیا نمیباشد و برای بازنشستگی با سابقه کمتر ازسی سال باید سن فرد حتما60سال تمام باشد تا بتواند درخواست بازنشستگی براساس میزان سابقه را به تامین اجتماعی ارایه نماید

بازخرید و قطع همکاری باعث میگردد کارفرما کلیه مزایای پایان خدمت را محاسبه و به فرد پرداخت نماید پرداخت مطالبات کارمند جز تکالیف کارفرما در زمان اتمام یا قطع همکاری میباشد

سن 60 سال براساس مدت سابقه برقراری بازنشستگی انجام و محاسبه میگردد