در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من حدود13سال سابقه کارهای سخت و8.5سال سابقه کار عادی رو دارم

که جمعا طبق قانون کار 13سال میشه 19.5سال که به اضافه 8.5سال عادی بشه، میشه 28سال وضمنا فرزند شهید هم هستم ایا میتونم از 7سال سنوات ایثار گری هم استفاده کنم اون 28سال وسابقه م بشه35سال ؟سن منم 46ساله.

ایامتونم با این شرایط  هم زمان هم از شرایط سخت وهم سنوات ایثار گری استفاده کنم وبا35سال سابقه در 46سالگی باز نشسته بشم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر - استفاده از سنوات ارفاقی بابت ایثارگران فقط تا سقف 30 سال سابقه میباشد و در صورت استفاده از سخت و زیان آور و سنوات ارفاقی فرزندان شهدا بصورت تواما فقط تا سقف 30 سال می توانید مستمری دریافت نمایید.