در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
در رای هیات حل اختلاف هم ابقای موقت و هم مبلغی برای بنده تعیین شده بود توسط اجراییه دادگستری ابقا شدم و به دیوان اعتراض و خواستار رای ابقای دایم شدم" ابتدا رای ابقای دایم توسط دیوان صادر شد سپس اجرای احکام، مبلغ تعیین شده را به بنده پرادخت نمود" اکنون در مرحله هم عرض آیا هیات حل اختلاف و کارفرما میتوانند شکایت من به دیوان و رای دیوان را فاقد اعتبار اعلام نمایند به خاطر این که مفاد رای هیات حل اختلاف از لحاظ ابقای موقت و پرداخت مبلغ اجرا شده؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورت اجرای رای صادره و متعاقب آن اعتراض به رای در دیوان و صدور خواسته مورد شکایت در دیوان و ارجاع به هیات هم عرض با توجه به صدور اجراییه و اجرای رای اول که مورد اعتراض و شکایت شما در دیوان بوده است متاسفانه رای اولیه مورد اجرا ملاک خواهد گردید و مراحل بعدی رسیدگی قابل اجرا بدلیل اینکه رای اول توسط شما مورد مطالبه واقع شده نخواهد بود