در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام

برای بنده توسط هیات حل اختلاف( مرجع هم عرض) رایی صادر شده اما کارفرما مجدد به دیوان اعتراض نموده در اعتراض کارفرما، بنده طرف دعوی نیستم بلکه مرجع صادرکننده رای( هیات حل اختلاف هم عرض) خوانده است و کارفرما خواهان.

بنابراین بنده در جریان قرار نخواهم گرفت که پرونده به کدام شعبه در دیوان ارجاع خواهد شد

آیا پرونده به شعبه قبلی در دیوان ارجاع خواهد شد یا به شعبه جدیدی ارجاع میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مشخص نیست. هم ممکن است به شعبه قبلی ارجاع شود و هم امکان ارجاع به شعبه ای دیگر وجود دارد.