در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام ضمنا تشکر فراوان از پاسخ گویی شما عزیز

خدمت گرامی شما عرض کنم از انجا که استحضار دارید در فرم لیست سختی کار تنها عنوان شغل مد نظر است و تمام عناوین شغلی اینجانب بطور صحیح و براساس حکم کارگزینی و بیمه  تنظیم شده  است و هیچ گونه درج نادرست اطلاعات عنوان شغل نیست .

تامین اجتماعی براساس حکم داخلی خود که در سال 95  تصویب کرد عنوان پست را نگاه می کند در صورتی که در اداره کار چنین عنوانی اصلا وجود ندارد و تنها براساس عنوان شغل است.

ضمنا تا اواخر سال 94

این قانون تامین نبود و از سال 95 تصویب کردند؟

ایا به نظر شما با توجه به این امر که تمام مراحل ادارای سختی کار من درست ( کارشناس مورد اعتماد ادراه کار در محل کار حاضر شد و بررسی کرد و براساس گزارش او هیت اولیه سختی کار و آن کمیته تایید کرد

1- ایا تامین می تواند آن را قبول نکند؟

2- ایا به نظر شما دیوان عدالت اداری  با توجه به مدارک حکم ما را تایید و به نفع ما رای می دهد با توجه به تجربه ای که دارید؟

قانون جدید که از اینترنت گرفتم برای شما ارسال کردم نکته مورد نظر را مشخص کردم. در ایمیل پاسخ شما است.

بسیار سپاسگزارم

منتظر جواب هستیم

ارادتمند

رضا محسن زاده

مربوط به این سوال:

در صورت مغایرت عنوان شغلی و پست در حال کار آیا سختی کار مشمول می شود ؟

1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کمیته مشاغل سخت و زیان آور فقط شغل را بررسی و رأی صادر میکند. از طرفی هم تأمین اجتماعی برای بررسی صحت و سقم اشتغال متقاضی در مشاغل مورد ادعا و اینکه آیا متقاضی واقعا در آن مشاغل مشغول بوده یا نه ، هیئتی را به کارگاه اعزام می کند.