در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام بابای من حدود ۱۴ سال هستش که بازنشسته شده با ۲۳ سال و ۱۰ ماه بعد از ۱۰ سال من رفتم دنبال بازنشستگی سخت و زیان آور رای دیوان هم این بود که از زمان بازنشستگی باید مابه التفاوت رو با حقوق مزایای شغلهای سخت و زیان اور حساب کنن و پرداخت کنن  الان سابقه شده ۳۲ سال ولی تامین اجتماعی اجرا میکنه حکمو هیچ تغییری نمرده حقوق پدر تو آخرین جوابش نوشته که

احترما بازگشت به درخواست مورخ فلان در خصوص بازبینی مجدد مستمری استحقاقی بازنشستگی جنابعالی ناشی از اجرای مفاد دادنامه شماره فلان شعبه دوازدهم بدوی به تاریخ فلان شعبه پنجم تجدید نظر دیوان عدالت اداری به اطلاع میرساند میزان مستمری بازنشستگی به استناد ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی و تبصره ذیل آن عبارتاست از

 یک سی ام متوسط دستمزد یا حقوق بیمه شده که بر اساس آن حق بیمه کسر گردیده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه از سی و پنج سی ام متوسط مزد یا حقوق تجواز ننماید با عنایت به اینکه جنابعالی با داشتن ۸۶۷۳ روز سابقه پرداخت حق بیمه(معادل ۲۳/۷۷سال) در تاریخ ۸۷/۰۵/۱۰ درخواست بازنشستگی نموده‌اید فلذا مستمری بازنشستگی متعلقه بر مبنای متوسط دستمزد مآخذ کسر حقوق ۲۴ ماه آخر خدمت میزان ۶۲۱۳۲۶ ریال محاسبه و با رعایت ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی پرداخت شده در اجرای مفاد دادنامه های مورد اشاره مدت اشتغال جنابعالی در شرکت تراکتورسازی از سال ۵۷ لغایت ۷۴ به مدت ۵۹۸۷ روز به عنوان اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور تلقی و سنوات ارفاقی موضوع استفساریه قانون اصلاح تبصره ۲ ماده ۷۶ قانون مربوط نیز(۱/۵ برابر مدت اشتغال) محاسبه و حکم تغییرات بازنشستگی نیز با شماره فلان به تاریخ ۹۶/۱۲/۰۵ و با لحاظ ۳۲ سال و ۱۶۷ روز سال سابقه اعم از اصلی و ارفاقی صادر شده است لیکن با عنایت به اینکه جنابعالی قبل بازنشستگی از شهریور ماه سال ۸۰ لغایت مرداد سال ۸۳ مقرر بگیر بیمه بیکاری بود و در سال ۸۶ نیز صرفا ۸۰ روز در شرکت افق تابان تبریز اشتغال به کار داشته اید فلذا محاسبه متوسط دستمزد مآخذ کسر حق بیمه در ۲۴ ماه آخر بیمه پردازی به میزان ۶۲۱۳۲۶ ریال و سابقه جدید اعم از اصلی و ارفاقی با لحاظ مفاد آرای دیوان بالغ بر ۶۶۶۲۰۶ ریال میگردد که در راستای ماده ۱۱۱ قانون به حداقل مستمری سال ۸۷ تاریخ بازنشستگی ۲۱۹۶۰۰۰ ریال ترمیم گردیده است

 علنا تغییری در میزان مستمری استحقاقی بازنشستگی جنابعالی حاصل نمیگردد لیکن از حیث مبلغ حق سنوات پرداختی موثر بوده که مابه التفاوت متعلقه در عملکرد ماهیانه اسفند ماه سال ۹۶ محاسبه و پرداخت گردیده)

این آخرین جوابی هستش که به ما دادن دیگه نمیدونم کاری میشه کرد یا نه،ممنون میشم اگه راهنمایی یا کمکم کنید، اسکن تمامی مدارکم دارم اکه بخواین میتونم بفرستم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

نظر تامین اجتماعی صحیح است و با توجه به اینکه حقوق بازنشسته بر اساس میانگین ۲۴ ماه آخر محاسبه می شود و میانگین دو سال آخر ایشان از حداقل سازمان تامین اجتماعی کمتر بوده است که برابر ماده ۱۱۱ تا حداقل حقوق ارتقا یافته است و افزایش سابقه نیز در این موضوع تاثیر ایجاد نکرده است