در سختی کار و مشاغل سخت توسط (170 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید.

سختی و زیان آور کار را کمیته استانی (اصفهان) تاییدکرده آقای دادخواه مدیرکل تمامین اجتماعی اصفهان تاییدکرده اند و چهارتن دیگر تایید کرده اند
ولی دیوان عدالت اداری  رای مرا ردکرده اند یازده سال سختی کار سی سال بیمه ام پر است که بازنشسته بشویم.

 آیا می توانم اقدامی کنم با اینکه دادگاه تجدید نظر هم رفته است در حکمی که برایم آمد از دیوان نوشته بود این رای قطعی است یکی از همکاران شما اس ام اس داده گفته می توانم اقدام کنم فعلا زیر پوشش بیمه بیکاری هستم و سابقه ۳۰سال و ۵۰ سال پر است

 با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام وقتی که اداره کار وتامین اجتماعی سختی کار شما رو تایید کرده چه لزومی داشته به دیوان شکایت کردید پس سوال خود را واضحتر بنویسید تا جواب صحیح اراعه شود