در دیوان عدالت اداری توسط (170 امتیاز)
با سلام.

بخاطراینکه کارخانه پارس فاستون اصفهان درسال ۱۳۸۲ورشکسته شد و تامین اجتماعی بعدازاینکه در کمیته استانی سختی کارمن را تایید کرد که یکی از این پنج تن کارشناس آقای دادخواه بودند مدیرکل تامین اجتماعی اصفهان که آقایان رای به سختی کار به نفع من دادند که کپی فرمی که امضا نمودند موجود است

 تامین اجتماعی گفتند باید دیوان عدالت هم تایید کند که متاسفانه آقای دادخواه علیه من شاکی شد در دیوان عدالت اداری ورای و امضا را پس گرفتند در صورتی  تمام مستندات رادارم که ازسال ۷۰ الی ۸۲ در قسمت ریسندگی کارکرده ام

آیا می توانم شکایت خود رابه جریان بیندازم ۵۰ سال سن و۳۰ سال بیمه ام پراست و الان زیر پوشش بیمه بیکاری هستم تا۱۳۹۸/۶/۲۶.باتشکرفراوان.
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دوست عزیز

رای شما پس از تایید در اداره ی کار باید به تایید دیوان عدالت برسد تا سازمان تامین اجتماعی الزام به برقراری مستمری سخت و زیان آور بشود در حال حاضر شما می توانید شکایتی علیه سازمان تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری انجام داده و با وجود مستندات عناوین سخت و زیان آور تایید می شود اما اگر رای قطعی و نهایی نسبت به همان موردی که قبلا رای صادر گردیده است دارید مجددا نسبت به همان موضوع نمی توانید دادخواست ثبت کنید ولیکن می توانید پیگیر پرونده ر دیوان عدالت اداری باشید .