در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده در شرکتی به مدت 3 سال و یک ماه کار کردم بعد از 3 سال کار از شرکت مزبور  به اداره کار شکایت کردم که چرا حق بیمه بنده بصورت ناقص من باب مثال 4و9و11و14و15و20 روزه رد کردند اداره کار حکم قطعی را به من دادند مشتمل بر موارد(( 1-پرداخت مبلغی بابت سال (97) 2-واریز حق بیمه اسفندماه (97) به مدت 23 روز کاری 3-اجرای حق بیمه این 3 سال از 3 ساعت کاری اعلام شده از طرف کارفرما به 6 ساعت کاری اعلام از طرف حکم قطعی حل اختلاف اداره کار 4-برقراری بیمه بیکاری))

موارد 1و2 انجام شد مورد 3و4وقتی حکم قطعی اداره کار را برای شعبه تامین اجتماعی آوردم طبق نظریه کمیته شعبه که مشتمل بر 5 نفر از مسئولین شعبه بودند بنده مشمول دریافت بیمه بیکاری و کامل شدن حق بیمه این 3سال از ارقام فوق ناقص رد شده به 30 روز و 31 روز کامل به موجب امضای این 5 نفر بعد از یک هفته که به شعبه مراجعه کردم گفتند سوابق شما ساعتی رد شده باید روزانه و ماهانه رد بشه و اون نواقص  و خلاء بیمه ای درست نمیشه بنده  و شما مشمول دریافت حق بیمه کاری هم نمیشی و سوابق بیمه ای شما که بصورت ناقص رد شده درست نمیشه بنده هم بابت این مورد که سوابق بیمه ایم درست بشه  از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت کردم با این درخواست به این مضمون(( الزام تامین اجتماعی به پذیرش سوابق برابر رای اداره و اصلاح سوابق بیمه ای از روزی 3 ساعت به 6 ساعت))

بعد از یکسال و چند ماه علیرغم اعتراض تامین اجتماعی کل اصفهان بابت این شکایت دیوان عدالت اداری حکم قطعی را به بنده دادند این حکم به رویت واحد حقوقی اداره کل تامین اجتماعی و کارشناس مربوطه واحد درآمدهای شعبه 6 تامین اجتماعی رسیده و حالا هم میگند که این حکم همان روزی که جکم اداره را آوردی تو سامانه درست شده ولی خلا بیمه ای قابل درست شدن نیست و شما باید بری یه شکایت دیگه بکنی در حالیکه وقتی میرم به سامانه مشاهده سوابق بیمه ای میبینم که سوابقم از برج اسفندماه سال 1394 تا 23 اسفندماه سال 1397 همونیه که سال 97 و 98 و 99 دیدم بالغ بر 844 روز در طول این 3 سال در حالیکه باید 1119 روز باید باشه ببخشید درخواستم به درازا کشید با تشکر از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

تائید یا رد درخواست شما در تامین اجتماعی بستگی به رأی اداره کار دارد. چنانچه دادنامه اداره کار سابقه شما را متوالی و با ساعات کار قانونی احراز کرده باشد ، شعبه بیمه هم باید رای اداره کار را بپذیرد. ولی اگر رای اداره کار سابقه کار را متناوب احراز کرده باشد ، شعبه بیمه مسئولیتی ندارد.