در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

خسته نباشید

ببخشید من الان ۲۹ سال و ۸ماه سابقه بیمه پردازی به تامین اجتماعی دارم.حدود سه سال رادر نانوایی کارکردم و حدود ۲۸ ماه سابقه جبهه دارم.در هیات بدوی که برای مشاغل سخت و زیان آور برگزار میشود سابقه نانوایی را جزء مشاغل سخت تایید شده ولی الان تامین اجتماعی به دلیل اینکه هم اکنون کارمند رسمی کمیته امداد هستم به من گفته اند که سابقه نانوایی جزء مشاغل سخت و زیان آور نمیباشد.آیا گفته تامین اجتماعی درست است؟ باتشکر از راهنمایی شما.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که بیمه پردازی شما مشمول قانون کار باشد سنوات سخت و زیان آور برای شما محاسبه می گردد