در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

من پسری ۱۶ ساله بودم که در یک کارگاه درب و پنجره الومنیوم کار میکردم وقتی به سن ۱۸ سالگی رسیدم با اشنایی بیمه تامین اجتمایی از کارفرما خواستار بیمه کردم که او گفت من لیست بیمه را میفرستم ولی هزینه بیمه را باید خودم پرداخت کنم حدود ۷ سال در انجا کار کردم که نزدیک به ۴سال بیمه را خودم پرداخت کردم نه قرار دادی داشتم نه چیزی مثل یک شاگرد نه عیدی میداد نه پاداشی هزینه کار کردنم را هم به سختی میداد و به خوشگذرانی میپرداخت نه به دلیل نداشتن پول و چون یه ساختمان جدیدی خرید به من اصلا پول نمیداد که هزینه کارکرد من حدود ۷۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال شده بود که در قبال ان به زور ۴ فقره چک به مبلغ ۱۸/۰۰۰/۰۰۰ گرفتم که اخرین چک هم برگشت خورد و هنوز در دستم است میخواستم از شما راهنمایی بگیرم که من چه کاریی میتوانم انجام دهم با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام اگر در زمان گرفتن مطالبات خود رسید امضا نموده باشید که حق و حقوق خود را کامل گرفته اید متاسفانه امکان پیگیری و حصول نتیجه بابت مطالبات بدلیل ارایه رسید به کارفرما وجود ندارد اما اگر رسید تسویه به کارفرما نداده باشید با مراجعه به اداره کار نسبت به خواسته خود میتوانید پیگیری لازم را به انجام رسانده و حصول نتیجه متناسب با مدت اشتغال برای شما صورت خواهد پذیرفت