در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام...وقت بخیر...نزدیک به ۲۵سال در یه شرکت بعنوان حسابدار مشغول به کاربودم ...بدلیل زیان ده بودن شرکت و ناتوانی در پرداخت حقوق اخراجم کردن،به همون اندازه ی سابقه ی کاری سابقه ی بیمه دارم ،پنج سال اخر رو هم حقوق و مزایای منو ندادن ،حتی حق بیمه ی خودم رو از جبیب خودم از طریق لیست شرکت پرداخت کردم ،خواستم راهنماییم کنین از چه راهی برم زودتر به حق و حقوقم برسم ؟ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

در صورتی که تسویه حسابی امضا نکرده اید و لیست بیمه شما از طریق شرکت ارسال می شده است می توانید در اداره کار برای کلیه مطالبات خود دادخواست ثبت نموده و از این طریق پیگیر مطالبات خود شوید. لازم است بدانید از تاریخ اخراج تا یکماه شمسی فرصت دارید برای تشکیل پرونده بیمه بیکاری نیز اقدام نمایید. لازم است بدانید حتی اگر یکماه هم گذشته باشد مطالبات دیگر شما به جز بحث بیمه بیکاری قابل پیگیری است و مشمول مرور زمان نخواهد بود.