در پرداخت حق بیمه توسط (210 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
حقوق واریزی من 3/500/000 میباشد. شرکت که کار میکنم برام حداقل بیمه واریز میکنه.
اولا حق بیمه واقعی من مبلغش چقدر میشه؟
ثانیا اگه حق بیمه بیشتر هست چه ادعایی میتوان کرد؟ پولش رو میدن یا اختلاف بیمه رو واریز میکنن؟
لازم به ذکر است که تنها سند موجود پرینت بانکی میباشد که حقوق واریز شده است.
فیش حقوقی ندارم، قرارداد هم فقط قید شده ماهانه 3،500،000 حقوق ماهانه،اشاره ای به زمان و حقوق پایه نشده است.
ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر کل حقوق مشمول بیمه باشد حق بیمه ۷%آن مبلغ   ۲۴۵۰۰۰۰ ریال میباشد ...
مازاد حق بیمه قابل پرداخت به کارگر نیست ولی طبق مقررات لیست حقوق و لیست بیمه باید یکسان باشد . اغلب شرکتها بدلیل کاهش هزینه های خود اقدام به  ارسال سابقه با حداقل حقوق مینمایند بهمین دلیل این موضوع باید در بدو استخدام بین طرفین توافق شود ..