در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
شخصی آخرین حق بیمه خودش رو سال ۹۳ پرداخت کرده و بالای ۲۰سال سابقه کار دارد

ایشون امسال فوت کردن،برای برقراری مستمری بازماندگان درخواست دادیم

حقوقی رو که  برای دوسال آخر تو سایت تامین اجتماعی اومده،با فیش حقوقی هم خوانی نداره و خیلی کمتره،

چطور میشه به حق و حقوق واقعی برسیم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر منظورتان حقوق مستمری که برقرار شده است خوب میانگین آخرین دکسال پرداخت حق بیمه میباشد اما اگر منظورتان کارفرما میباشد میتوانید هم به اداره کار وتامین اجتماعی شکایت نمایید