در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید من تو یک شرکت پخش مواد غذایی کار میکردم که به عنوان شرکت هم ثبت نشده بود بعد از سه ماه کار کردن من رو اخراج کردن و حقوق من رو پرداخت نکردن بیمه هم نبودم  یک چک به عنوان ضمانت هم اونجا گذاشته بودم من رو تهدید به برگشت زدن چک و شکایت میکنه البطه وجه چک ضمانت کاری بوده به اداره کار هم شکایت کردم لطفا راهنمایی میخواستم تا حرفم رو ثابت کنم ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
هرگونه اختلافات ناشی ازکاردرمراجع مستقردرادارات کارقابل رسیدگی است ارایه مدارکی که ثابت نمایددرشرکت رابطه کاری داشتید مهم است امادرصورت عدم مدارک استنادی ، تقاضای بازرسی وگزاش تحقیق نمایید. دردادخواست علاوه برتقاضای حقوق ومزایا عدم ارسال لیست بیمه به موجب ماده 148 قانونکارراتقاضا نمایید